“Крила Перемоги”

Во Славу кожного воїна Збройних Сил України та з великою любов'ю до рідної України оформлено патріотично-мистецьку інсталяцію “Крила Перемоги”.

Війна… Безжально вона увірвалася в життя нашої Батьківщини, заповзла отруйною бронетанковой змією в міста і села нашої країни, руйнуючи людське життя, дитячі садки, школи, вбиваючи і калічачи дітей. За таких обставин, коли майже безупинно лунає повітряна тривога, під безперервними обстрілами важко не лише вижити, а й зберегти залишки людяності. І саме для того, щоб зберегти людяність, добро, віру і любов у людських серцях бібліотекарка школи Шкворець Тетяна Олексіївна організувала цю книжково-квіткову інсталяцію. Нехай ці весняні яскраві квіткові Крила Перемоги захистять кожного нашого воїна-захисника, кожну дитину, всіх знедолених людей. Нехай ці крила закриють небо над Україною від пітьми і війни, а відкриють для світла і миру. І хай наша Перемога буде така прекрасна, як ці красиві квіти.

Мирного неба над Україною!

/Files/images/0_novini_22_23/berezen/krila_peremogi/DSCN5224.JPG /Files/images/0_novini_22_23/berezen/krila_peremogi/DSCN5227.JPG /Files/images/0_novini_22_23/berezen/krila_peremogi/DSCN5230.JPG /Files/images/0_novini_22_23/berezen/krila_peremogi/DSCN5233.JPG /Files/images/0_novini_22_23/berezen/krila_peremogi/DSCN5234.JPG /Files/images/0_novini_22_23/berezen/krila_peremogi/DSCN5235.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 36