«Вчись, працюй, живи на Черкащині!»

15 лютого 2023 року учні 11-х класів відвідали онлайн-зустріч із представниками Черкаського державного технологічного університету в межах просвітницько-патріотичного проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині!»

Модератором онлайн-зустріч була завідувачка підготовчого відділення ЧДТУ Оксана Яшан.

Під час зустрічі майбутні абітурієнти мали змогу більше дізнатися про правила складання національного мультипредметного тесту у 2023 році, умови вступу до вищих навчальних закладів, також відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній ознайомив їх із можливістю отримання додаткових балів саме у ЧДТУ.

Перший проректор ЧДТУ Артем Гончаров детально розповів про режим роботи університету під час воєнного стану, про наявність укриттів, рівень забезпеченості гуртожитками, додатковими можливостями – гуртками, спортивними секціями та спортивними комплексами. Наголосов на тому, що студенти матимуть можливість приймати активну участь у житті університету, займатися науковою та волонтерською діяльністю, стажуватися за кордоном та в Україні.

Під час зустрічі були присутні декани: факультету технологій, будівництва та раціонального природокористування - Денис Грецький, факультету інформаційних технологій і систем - Анатолій Чепинога, факультету електронних технологій, автотранспорту та машинобудування - Андрій Чорній, факультету економіки та управління - Віктор Демиденко та факультету гуманітарних технологій - Наталія Махиня. Кожен з них детально розповів про освітні програми, які реалізуться їхніми факультетами, спеціальності, які можуть отримати майбутні випускники та перспективи роботи за даною спеціальністю.

Дякуємо представникам ЧДТУ за корисну та змістовну зустріч!

Кiлькiсть переглядiв: 24