«Я єсть народ, якого правда сили ніким звойована ще не була»

10 листопада 2022 року педагоги нашого закладу стали учасниками обласних педагогічних читань з Гуманної педагогіки «Я єсть народ, якого правда сили ніким звойована ще не була». Читання відбулися за напрямками, в яких коло питань окреслено видатними українцями.

Людмила Дмитрівна Покуль у своєму виступі «Доки б’ються хоробрі серця, зло ніколи не переможе» зосередила увагу присутніх на питаннях виховання дітей і молоді, які особливо гостро постають в сьогоднішніх складних політичних, соціокультурних умовах, спричинених повномасштабним вторгненням рф.

Неля Петрівна Гарнага-Гудкова обрала для спілкування з однодумцями напрям «Мова – генетичний код нації». Актуально прозвучали слова Лесі Українки: «Нація повинна боронити свою мову більше, ніж територію». Зацікавлено переглянули прихильники ідей гуманної педагогіки відеофрагмент, де вчителька презентувала роздуми своїх вихованців про українську мову.

Всі учасники обласних педагогічних читань підкреслили надзвичайно конструктивний формат, атмосферу партнерства та переконаність у тому, що важкий шлях українців, шлях випробувань – це унікальний досвід, який дозволяє народу прозріти, зрозуміти чимало важливих речей.

/Files/images/0_novini_22_23/listopad/photo5436271455693291942.jpg /Files/images/0_novini_22_23/listopad/0-02-05-eb.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 46