Представлення книжки «Справа Василя Стуса. Збірка документів з архіву КДБУ УРСР»

В день відзначення Міжнародного дня волонтера бібліотекар школи і волонтер із десятилітнім досвідом Шкворець Т.О. отримала в подарунок за активну волонтерську діяльність цінний, духовний та інтелектуально вагомий подарунок – книжку «Справа Василя Стуса. Збірка документів з архіву КДБУ УРСР» автора Вахтанга Кіпіані.

Цю актуальну книжку було подаровано Тетяні Олексіївні Вороновим С.П., який теж являється волонтером в нашій області, займаючи посаду директора Черкаського департаменту освіти. Звичайно такий чудовий подарунок не може знаходитися тільки в домашній бібліотеці, тому книжка поповнить читацький фонд шкільної бібліотеки. Для популяризації і ознайомлення із цим унікальним виданням у шкільній бібліотеці Тетяна Олексіївна оформила тематичну книжкову виставку «Духовні лицарі України», на якій представила для широкого кола читачів подаровану книжку разом із творами самого В.Стуса та літературою про його життя і творчість.

Запрошуємо всіх учнів та педагогічний колектив школи познайомитися та взяти для читання цю документальну правдиву книжку яка ознайомити читачів з невідомими фактами щодо життя, ув'язнення та загибелі неймовірно талановитого поета, патріота, громадянина В. Стуса, які досі охоронялися під грифом «Секретно»

Читайте і пізнавайте правдиву історію нашої Батьківщини і її лицарів-героїв.

/Files/images/0_novini_20_21/gruden/stus/DSCN5035.JPG/Files/images/0_novini_20_21/gruden/stus/DSCN5037.JPG/Files/images/0_novini_20_21/gruden/stus/DSCN5039.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 69