Іван Франко -великий мислитель і чарівник слова

Відзначаючи славне і знакове для української нації 160 річчя від дня народження Івана Яковича Франка, бібліотекар школи Шкворець Т.О. разом із активістами шкільної бібліотеки Абзелімовою Дарією , Кайданським Артуром (10-А), Кириченком Євгеном (10-Б) підготували та провели для учнів 10-А класу тематично-інтелектуальну годину спілкування «І. Франко –великий мислитель і чарівник слова». Із щирою вдячністю та любов’ю до І. Франка ведучі заходу прагнули збагатити знання учнів про великого Каменяра, самовіданного борця за кращу долю українського народу, титана праці, який мав повне право устами свого Мойсея сказати своєму народу:

«Я ж весь вік свій, весь труд тобі дав
у незламнім завзяттю –
Підеш ти у мандрівку століть
З мого духу печаттю»

Основною метою ведучої заходу Тетяни Олексіївни було допомогти старшокласникам зрозуміти світоглядні принципи І Франка, його роль в історії світової та української культури, перейнятися почуттями гордості і самоповаги від того, що Україна є батьківщиною світового генія.

Пропагуючи твори І Франка виховувати в школярів патріотизм, любов до всього прекрасного, до рідної землі, до українського слова, прагнення до самоосвіти і активного проникливого читання творів класиків української літератури.

Під час заходу учням була представлена книжкова виставка творів І. Франка, рекомендаційний список літератури «Шлях у безсмертя» та тематично-ілюстрований стенд «Світоч нації»

Щиросердечна подяка учням 10-х класів Абзелімовій Дарії, Кайданському Артурові, Кириченку Євгену за активну і сумлінну участь у просвітницькому заході.

/Files/images/0_novini_16_17/gruden/PICT0007.JPG /Files/images/0_novini_16_17/gruden/PICT0015.JPG /Files/images/PICT0012.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 141