Батьківські збори випускних класів

29 жовтня були проведені батьківські збори випускних класів, присвячені ознайомленню з процедурою зовнішнього незалежного оцінювання. Батьки були проінформовані про умови проведення пробного оцінювання, ознайомлені з процедурою реєстрації та датою проведення пробних тестів.

Також батьки довідалися, що у системі зовнішнього незалежного оцінювання, починаючи з 2015 року, запроваджуються деякі нові елементи в технології його проведення. Це зумовлено прийняттям Закону України «Про вищу освіту», необхідністю забезпечення додаткових гарантій рівного доступу до вищої освіти усім абітурієнтам.

Серед новацій зокрема передбачено, що сертифікаційні роботи з української мови і літератури, математики матимуть два рівні складності, результати зовнішнього незалежного оцінювання будуть визначатися за новою методикою, сертифікат зовнішнього оцінювання буде чинним лише в рік його проведення, державна підсумкова атестація з української мови для всіх випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, колегіумів буде проходити у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

/Files/images/291014/PB010177.JPG/Files/images/291014/PB010176.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 81