Шевченко LIVE

Літературно - поетична година спілкування, приурочена до Дня народження Т.Г. Шевченка.

Відзначаючи 204 роковини від Дня народження Т.Г. Шевченка та щиросердечно вшановуючи світлу пам'ять славетного Кобзаря, бібліотека школи Шкворець Т.О. провела для учнів 10-А, 10-Б і 9-Б класів і оригінальний, та неординарний, цікавий, просвітницький захід - літературно - поетичну годину спілкування Шевченко LIVE, який був націлений на популяризацію творчості Тараса Шевченка, осучаснення його сприйняття та на мотивацію читання його поезії. Бібліотекар Тетяна Олексіївна поділилась із дітьми своїми думками про актуальність Шевченкового слова на кожному етапі нашого національного життя. Розповіла учням про важливість поезії Шевченка для українців в часи найбільших випробувань для держави. Дуже щиро, природньо і невимушено про безсмертну творчість Кобзаря спілкувався з учнями запрошений Тетяною Олексіївною гість заходу - громадський діяч, викладач філософських наук, актор Черкаської обласної філармонії Ярослав Литвин, який подарував слухачам чудові хвилини за душевної розмови про нашого Кобзаря і можливість доторкнутися серцем до Шевченкової поезії та причаститись високим Шевченковим словом. Неформальне спілкування з такою талановитою, освіченою людиною так зацікавила дітей, що ця невимушена, доброзичлива бесіда продовжувалась протягом двох годин, хоч була розрахована на 45 хвилин. І діти залишали цей цікавий захід натхненні, із сяючими очима і щирою вдячністю ведучим заходу.

Під час цього спілкування особливо зацікавленими, активними і більш ерудованими були всі учні 10-Б класу. І це було чудово і класно!

Я, бібліотекар школи, як організатор цього заходу впевнена, що після таких зустрічей і спілкування вшанування Т.Шевченка і його вічної поезії буде жити у серцях дітей.

/Files/images/0_novini_16_17/1/shevchenko/DSCN2448.JPG /Files/images/0_novini_16_17/1/shevchenko/DSCN2450.JPG /Files/images/0_novini_16_17/1/shevchenko/DSCN2454.JPG /Files/images/0_novini_16_17/1/shevchenko/DSCN2455.JPG /Files/images/0_novini_16_17/1/shevchenko/DSCN2469.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 163